Ste na: Domov » Nudimo Vam » Oblikovanje Telesa

 

Oblikovanje Telesa

V anticelulitnem paketu združimo več različnih terapij, ki jih individualno prilagajamo potrebam posamezne stranke.

Kaj je celulit...
Ročna limfna drenaža

Limfna drenaža je ročna metoda stimuliranja limfnega žilnega sistema. Razvil jo je dr. Vodder (v Evropi l. 1930).
Deluje tako, da aktivira cirkulacijo v tkivih in spodbuja delovanje imunskega in parasimpatičnega živčnega sistema. Skozi limfni sistem se limfa (mezga) premika s pomočjo krčenja žilnih sten, razlike v tlaku in krčenja mišičja. Medtem, ko ima sistem za cirkulacijo krvi lasten pogonski agregat (srce), ga limfni sistem nima in pretakanje limfe poteka le v eni smeri.
Včasih limfa deluje moteno in upočasnjeno zaradi določenih patoloških sprememb (operacija, bolezen, stres, kronična utrujenost, nespečnost...). In prav s pomočjo limfne drenaže lahko limfni sistem vzpostavimo v normalno delovanje. Tehnike limfne drenaže izvajamo s počasnimi, nežnimi gibi, ki se ponavljajo. Gibi sledijo limfnemu toku in stimulirajo krčenje limfnih žil. Na ta način stimuliramo in lajšamo pretok limfe in medcelične tekočine iz delov telesa, kjer zastaja in se kopiči ter tako omogočimo dotok vedno sveže in obogatene tekočine v tkivo.
Dobro delovanje limfnega sistem je nujno za človekovo zdravje. Ta sistem odvaja tekočino, razstruplja in prenavlja tkiva, preceja strupe in tuje substance ter pomaga doseči zdrav imunski sistem. Če limfni sistem ne deluje najbolje, se začnejo v telesu nabirati strupi, ogroženo je delovanje celic, posledično pa pripelje vse to do fizičnih težav (bolezen, prekomerna teža, celulit, slabo počutje...)

 

Ročna limfna drenaža 75 min 38,00€


Delna limfna drenaža 30 min 25,00€

 Presoterapija

Deluje tako, da z nadtlačno črpalko vpihava zrak pod točno določenim tlakom v manšete in pri tem stimulira odtekanje limfe v glavne limfne vozle. Odlična za terapijo limfnih edemov in zelo učinkovita osnovna terapija celulita in dobra preventiva oteklih nog in krčnih žil. S tem sprožimo odplavljanje strupenih snovi, odvajanje odvečne vode iz telesa in zmanjševanje celulita.

 

Presoterapija 40min 19,00€

 

 

AROMAWICKEL ali aromaterapija s povoji

Aromaterapija s povoji začasno zniža telesno temperaturo in s tem aktivira organizem. Telo kar 70 % do 80 % kalorij porabi za vzdrževanje telesne temperature oziroma toplotnega ravnovesja telesa. S tem ko dosežemo nižjo temperaturo telesa, telo prične na povsem naraven način trošiti hranljive snovi iz vseh svojih delov in tako ponovno vzpostavi termično ravnovesje.
Metoda temelji na hladno-toplem učinku, podobnem Kneippovi metodi. Eterična olja, ki se nahajajo v aroma losionih (evkaliptus, poprova meta, mentol in rožmarin) učinkujejo najprej hladilno. Po 5 do 10 minutah je telo hiperaktivno in nadpovprečno prekrvavljeno. Organizem prične uravnovešati notranji hlad in pri tem porablja telesne zaloge. Terapija traja od 30 do 45 minut. Najboljše rezultate dosegamo s kombinacijo z drugimi metodami izmenično. Aromaterapija z Wiener Kosmetikum se uporablja izključno v kozmetičnih salonih.

  Rezultati:
 • že po prvi terapiji se obseg vidno zmanjša
 • koža je bolje prekrvavljena in razstrupljena
 • predhodno kritična področja se zaradi aktiviranega limfnega sistema razgradijo
 • površina kože je opazno bolj napeta in gladka
 • zmanjšuje kapilare in je preventiva le teh.


 • Za boljši rezultat:
 • stranka naj vsak dan popije 3 litre tekočine
 • pred tem naj se en dan ne maže po nogah in trebuhu s kremami, še bolje, če si en dan prej naredi piling
 • tri ure pred terapijo se ne je
 • tri ure po terapiji se ne je in ne tušira

Aromawickel   33,00€
Aromawickel 15 terapij 450,00€

 Ultrazvočna terapija

Ultrazvočna terapija temelji na principu razbijanja celulitnih kepic. Z ultrazvokom neposredno vplivamo na nakopičen celulit, izboljšamo preskrbo celic s kisikom, pospešimo cirkulacijo v tkivu in dosežemo povečanje prepustnosti celičnih membran in tako omogočimo prej nanešenim anticelulitnim izdelkom, da prodrejo čim globlje v kožo in tam pripomorejo k odpravi celulita.

 

Ultrazvok telesa 20min 20,00€

 Elektrostimulacija

Povzroci draženje motoričnih živcni vlaken s pomočjo električnih impulzev. S tem povzroči krčenje mišic, ki je podobno zavestnemu krčenju mišic. Program stimulacije izberemo glede na željene terapevtske učinke.
Programi stimulacije trajajo različno dolgo, običajno med 30 in 60 minut.

 

Elektrostimulacija 30min 20,00€

 

 

Kavitacija

Kavitacija predstavlja neinvazivno, nebolečo, varno in hitro alternativo liposukciji, ter hkrati izjemno učinkovito anticelulitno terapijo. Gre za oblikovanje telesa brez anestezije, brazgotin, nelagodja in okrevanja!
Izvaja se z aparatom GREEN VACaVite prestige, ki je prvi na domačem in tujem tržišču. Združuje kavitacijo in vakuum in tako povečuje učinke terapije.
Kako deluje? Vakuum ustvari kožno gubo in jo tesno pritisne ob aplikator, kar močno poveča selektivnost in varnost terapije. Ta kombinacija namreč zagotavlja, da efekt kavitacije nastane le vkožni gubi ter tako učinkuje samo in edino na maščobno tkivo v podkožju. Maščoba iz razbitih maščobnih celic se v obliki trigliceridov izlije v medcelično tekočino, kjer se pod vplivom encimov razgradi v glicerol in proste maščobne kisline. Vodotopni glicerol prodre v krvni obtok in porabi za energijo, netopne proste maščobne kisline pa potujejo v jetra, kjer se razgradijo, kot vsaka druga prosta maščobna kislina, vključno s tistimi iz hrane. Rezultati so vidni že po prvem posegu, vendar dodatni tretmaji še zmanjšajo količino maščobnih celic in obseg tretiranega dela. Poseg se opravlja na nadlahteh, notranji in zunanji strani stegen, zadnjici in trebuhu.

 

Kavitacija + 2x limfna drenaža                                                               120,00
Paket - 3 terapije   330,00€
Paket - 5 terapij                         450,00€